NJ Elinstallation expanderar och ser ljust på framtiden. Vi söker därför dig som är en erfaren projektledare!

Om NJ Elinstallation

NJ Elinstallation grundades 2008 av Nicklas Jacobsson och var från början tänkt som ett litet företag. Ambitionerna växte snabbt och vi är idag 23 personer anställda inom företaget. Familjekänslan har hela tiden varit i hög fokus och vi har därför lyckats hålla en tajt grupp, fastän vi idag blivit många.

Vad arbetar vi med?

Vi arbetar brett inom elinstallationer och utför service, om- & nyinstallationer hos privatkunder och företag. Vi arbetar med entreprenader och inom industrin. 
Det är just inom området entreprenader som vi behöver förstärka oss. Därför söker vi dig! 
 

Vad erbjuder vi?

NJ Elinstallation erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och påverka företagets framtid. En arbetsplats där vi gärna ser att du kommer med ideér för att föra organisationen framåt. 
Vi erbjuder er en arbetsplats där familjekänslan är A & O och där vi kämpar för att varje person ska trivas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Planering av projekt och driva projekt, från uppstart till avslut
  • Ekonomiuppföljning – budgetering och prognoser på projekt
  • Leda och engagera dina medarbetare, samt planera personalresurser 
  • Inköp – göra beställningar utifrån ett ekonomiskt och kvalitets perspektiv av material, utrustning och tjänster
  • Arbetsmiljö- och kvalitetsarbete, samt hantering av ÄTA

Som projektledare på NJ Elinstallation får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. 

Vem söker vi?

Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du ska ha erfarenhet inom yrket. Uppgifter driver dig och du tar dig an alla arbetsuppgifter med ett stort engagemang som smittar av sig till dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.

Känner du att du vill bli en del av NJ Elinstallation så tveka inte att söka till oss redan idag. Detta gör du genom att mejla oss på info@njel.se, via telefon på 0730-925268 eller komma in och prata med oss på Rinmansgatan 18.